• Αρχική
  • ΠΡΟΦΙΛ
  • Νέα
  • Στο επίκεντρο του Διαστήματος στην Ευρώπη

Στο επίκεντρο του Διαστήματος στην Ευρώπη

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετείχε σε μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για το Διάστημα στην Ευρώπη, την SpaceTech Expo, η οποία έλαβε μέρος στις 24-26 Οκτωβρίου στη Βρέμη της Γερμανίας, ως μέλος της Ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής που διοργανώθηκε από το Si-Cluster.

Φέτος, στην έκθεση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 3000 κορυφαίοι μηχανικοί, υψηλόβαθμα στελέχη καινοτόμων οργανισμών του χώρου και κυβερνητικοί εκπρόσωποι.Ορισμένοι από τους πιο σημαντικούς εμπλεκόμενους με το Διάστημα επισκέφτηκαν το σταντ της Πρίσμα Ηλεκτρονικά για να συζητήσουν πιθανές συνεργασίες. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν τόσο για τις εταιρικές δραστηριότητες, όσο και για τις επενδύσεις σε προσωπικό και υποδομές που αφορούν στο Διάστημα.

Ο κ. Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, Υπεύθυνος Διαχείρισης Έργων Άμυνας και Διαστήματος σχολίασε σχετικά: «Η έκθεση ήταν μια σημαντική ευκαιρία για να δικτυωθούμε και να παρουσιάσουμε τις δυνατότητες της Εταιρίας σε μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του χώρου», και πρόσθεσε «ορισμένοι από τους επισκέπτες δημιούργησαν υψηλές προσδοκίες για ανάπτυξη της εμπλοκής σε νέα έργα.»

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά μια από τις πιο ενεργές Ελληνικές εταιρίες σε έργα Ηλεκτρονικών για Άμυνα και Διάστημα, σήμερα συμμετέχει σε αποστολές Διαστήματος, ως υπεργολάβος ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, τόσο σε έργα Έρευνας και Ανάπτυξης, όσο και σε Κατασκευαστικά.


JOIN OUR MAILING LIST

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ
Λ. Δημοκρατίας 87 Τ.Κ. 68132,
Αλεξανδρούπολη, Έβρος 
Τηλέφωνο: +30 255 10 35 013
Fax: +30 255 10 34 916


©2019 Designed by Prisma Electronics. All Rights Reserved.