Επιτυχημένη συμμετοχή στο IoT Solutions World Congress 2018

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετείχε στο συνέδριο και έκθεση IoT Solution 2018, στη Βαρκελώνη, από τις 16 έως τις 18 Οκτωβρίου. Το παγκόσμιο συνέδριο λύσεων IoT έχει ως στόχο τον πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό. Ένα μοναδικό γεγονός αφιερωμένο αποκλειστικά στην ένταξη των παρόχων IoT στη βιομηχανία, προκειμένου να βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο IoT Solutions World Congress 2018

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετέχει ως εκθέτης στην IoT Solutions (Stand 537), στις 16-18 Οκτωβρίου στην Βαρκελώνη, ως μέλος της ελληνικής αποστολής, που διοργανώνεται από το mi-Cluster και τον αρμόδιο εθνικό φορέα Enterprise Greece.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο 9ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά θα συμμετάσχει στο 9ο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας το οποίο διοργανώνει η Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στην Συνεδριακή Αίθουσα του Καθεδρικού Ναού Ύδρας, με τίτλο "ROMANTICISM IN SHIPPING".

Συνέχεια ανάγνωσης

H βουλευτής Άννα Ασημακοπούλου στην Πρίσμα Ηλεκτρονικά

Τη βιομηχανική μονάδα της Πρίσμα Ηλεκτρονικά στη ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε τη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, η Βουλευτής και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, στο πλαίσιο επίσκεψης της, στην Αλεξανδρούπολη.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στην 83η ΔΕΘ

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά συμμετέχει στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, έρχεται στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, να γράψει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Prisma Electronics στην SMM - Hamburg 2018

Η Prisma Electronics θα συμμετάσχει στην κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως για τη ναυτιλιακή βιομηχανία με το καινοτόμο σύστημα Laros. Με περισσότερους από 2.200 εκθέτες και περίπου 50.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, η SMM συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της ως το σημαντικότερο γεγονός της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο Toulouse Space Show 2018

Το Toulouse Space Show, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συμβάντα της αγοράς του Διαστήματος στην Ευρώπη έλαβε χώρα από 26-28 Ιουνίου, στο Centre de Congres Pierre Baudis στην Τουλούζη, φιλοξενώντας μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του χώρου παγκοσμίως.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο συνέδριο Shipping Finance 2018

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά θα συμμετέχει στο συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, στο Athenaeum InterContinental Hotel, Αθήνα. Οι διοργανωτές και οι ομιλητές καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των επαγγελματιών του χώρου, με εκτεταμένη γνώση και επαγγελματική εμπειρία στους τομείς εξειδίκευσής τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

Βράβευση της Πρίσμα Ηλεκτρονικά από το Si-Cluster

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά βραβεύτηκε για την υψηλότερη ανάπτυξη των εξαγωγών στον τομέα της Διαστημικής Τεχνολογίας. Η βράβευση της Πρίσμα Ηλεκτρονικά στην κατηγορία Top exports rate αποτελεί ακόμα μία αναγνώριση της εξωστρεφούς φιλοσοφίας της, αλλά και της έμφασης που δίνει στην διαρκή εξέλιξη προϊόντων και υπηρεσιών.

Συνέχεια ανάγνωσης


JOIN OUR MAILING LIST

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ
Λ. Δημοκρατίας 87 Τ.Κ. 68132,
Αλεξανδρούπολη, Έβρος 
Τηλέφωνο: +30 255 10 35 013
Fax: +30 255 10 34 916


©2018 Designed by Prisma Electronics. All Rights Reserved.